Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje Gościnne Aleksandra Podżorska

Adres obiektu Lipowa 11, 43-460 Wisła
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 2 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

Paulina i Sebastian
Dodano: 2014-01-10
Pobyt od: 2013-12-29 do 2014-01-03
 
 
    

Jak najbardziej polecamy!! Zacząć należy od przemiłych i bardzo pomocnych Gospodarzy! Przemili Państwo. Okolica urocza, spokojna i jest blisko do centrum. Pokoje bardzo wygodne, łazienki zadbane. Niczego nam nie brakowało. Spędziliśmy u tych Państwa sylwester 2o13/2o14. I jeśli tylko bedzie okazja chcemy tam wrócić.


 
 

ela
Dodano: 2012-10-07
Pobyt od: 2009-09-25 do 2012-09-24
 
 
  

Witam.Byliśmy w Aleksandri na wekeend ,Polecam wszystkim pełna niezaleznosć miła atmosfera .Pokój,czysciutki zadbany ,naprawdę warto tam sie zatrzymać


 
Edyta, Piotr Włocławek
Dodano: 2011-09-16
Pobyt od: 2011-08-23 do 2011-08-29
 

Wspaniali właściciele, którzy potrafią pomóc, doradzić w każdej potrzebie - bezinteresownie. Polecamy każdemu, kto chciałby tam spędzić czas. Pozdrawiamy:)


 
Marzena Tomasz
Dodano: 2008-06-15
 

Witam! Miła atmoswera blisko miasta polecamy :)


 
A.B. Harmacińscy
Dodano: 2008-05-28
 

Serdecznie polecamy kwaterę u Państwa Podżorskich. Idealna lokalizacja blisko PKP, PKS i szlaków turystycznych. Zapewniona pełna niezależność, a państwo Podżorscy bardzo pomocni.


Opinie 1-5 z 5

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Wisła w przewodniku

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Wisła swoją popularność zawdzięcza w dużej mierze Adamowi Małyszowi, ale okolica ma do zaoferowania dużo więcej. Czym zauroczy cię Wisła?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie